АГЕНЦИЯ НА КУПУВАЧА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

На вниманието на купувачите, които инвестират парите си в имоти

Real Pro >> На вниманието на купувачите, които инвестират парите си в имоти


РеалПро следи всички промени на пазара за имоти по специален метод . Нашите проучвания на пазарните колебания ни дават възможност да прогнозираме, кога да купувате и кога да продавате. Така също и каква печалба бихте си осигурили от всяка сделка.

За тези от вас, които решат да ползват нашите услуги ние предлагаме и мениджмънт на имота до тогава, до когато дойде време за продажба.

Инвестицията в имоти е най - сигурната инвестиция, за тези от вас които желаят парите им да се въртят.

Наема който ще получите е по - малък от парите, които ще получите, ако депозирате парите си в банката. Да получавате голям наем не е целта на инвеститора, а на рентиера. Вашата цел е друга – имота ви да бъде съхранен в сигурни ръце докато дойде време за продажба.

Парите които бихте спечелили от една разумна инвестиция понякога е в пъти по-голяма от инвестираната сума.

Парите вложени в банка на депозит не дават такава възвращаемост. Напротив те всяка година се обезценяват, защото процента на инфлацията винаги е по-голям от процента, който ви дава дори най -  добрия промоционален депозит. Всеки може да се увери в тази истина. Достатъчно е само да погледне статистика на процентите на инфлацията  и процентите на депозитите.

Затваряйте парите си в имоти, а не в банки.

реалпро, следи, промени, пазара, имоти, специален, метод, проучвания, пазарните, колебания, дават