АГЕНЦИЯ НА КУПУВАЧА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

Мониторинг в/у сделки с имоти

Real Pro >> Мониторинг в/у сделки с имоти

Мониторинг върху сделки с имоти

Всеки участник в сделка с имот  се нуждае от някой, който да му дава съвети, да участва в процеса и да извършва контрол при сделката с имот.

Винаги, когато трябва да се предприеме действие към рискована операция, човек изпитва голямо напрежение да не изгуби контрол и да стане жертва на голяма загуба.

Тогава той отчаяно се нуждае от помощта на някой, който е компетентен и добронамерен и има опит в такива операции. Нито една сделка не  е като другата, така че човек направил една или няклко сделки не може да се счита корифей в тази област.

Хора, които познават законите, като счетоводители и адвокати, често предлагат услугите си и в тези процеси, но те също като роднините и познатите имат нищожен опит в сделките с имоти.

Единствено само хора, които ежедневно се занимават с тези операции могат да бъдат полезни. Това са нотариусите и брокерите на недвижими имоти. Но нотариусите не са тръговци, а брокерите искат комисионни и то ако може и от двете страни.

Рядко /за сега/ ще намерите брокер, който да предлага такава услуга с такса петкратно по-малка от комисиона му. Затова той ще иска да принуди клиента да се откаже от един брокер за сметка на себе си.

Съвети как се прави мониторинг в повечето случаи са вредни, отколкото полезни. За всяка сделка важат различни правила и слагането им под общ знаменател е вредно. То настройва и клиента и брокера към недоверие. То е все едно да даде някой очилата или обувките си на друг и при тези условия да го кара да тича.

Всяка сделка си има своята концепция и упражняващия мониторинг ще иска да знае предварително как ще бъде организиран процеса и как ще бъде контролиран за успешно постигане на крайният резултат.

РеалПро е първата агенция която предлага тази услуга.

 

мониторинг, сделки, имоти, участник, сделка, имот, се, нуждае, някой, дава, съвети