АГЕНЦИЯ НА КУПУВАЧА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

Услуги за купувачи на имоти

Real Pro >> Услуги >> Услуги за купувачи на имоти


 23 услуги само за купувача на имот. Безупречно представителство на купувача

Агенцията работи само за купувача. Специализацията  ни е още по-фокусирана: помагаме в купуването само на жилищни имоти. Когато се случи на нас да попадне клиент, който продава или иска покупка  на  друг тип  имот и желае ние  да го представляваме, за да не се появява конфликт на интереси ние го препоръчваме на агенция, която има такава компетенция или е специализирала за този район в който се намира имота. Разбира се, с това не си измиваме ръцете  да оставим клиента на произвола на съдбата, а осигуряваме пълен мониторинг върху процеса по продажбата или покупката на имота.

За отношенията, които подържаме с купувача можете да се запознаете в следното видео представянев което споделяме какви са точните задължения на представителя към купувача.

Мониторинг в/у сделки с имоти

Мониторинг осигуряваме за клиенти, които ние сме препоръчали и той е задължителен за нас или за клиенти, които са поискали от нас тази услуга. Действията на брокерите  и процесите върху които организираме мониторинга, освен че гарантират сигурност на клиента в сделката с недвижими имоти,  допълва знанията на техния представител за да не пропусне някое важно действие осигуряващо качество на сделката. /видео/

Мениджмънт на имоти

Тази услуга се практикува за клиенти, които са купили имот чрез нас с  цел инвестиция. Инвеститорите преследват няколко цели. Да затворят пари и се спасят от нарастваща инфлация. Да купят имот когато цените  са ниски и го продадат когато цените се вдигнат. Да съхранят и запазят имота от посегателства и разруха. Да получават наем от имота без да са застрашени от недобросъвестни наематели. РеалПро откликва на тези нужди и е тясно специализирала в задоволяването им.

Отворена къща

Тази услуга се практикува за клиенти, на които менажираме имотите. Целите ни за отворените къщи е да изберем най-добрите наематели или купувачи за имота. Друга немалка цел е да дадем възможност в домашна задушевна обстановка да се срещнат и запознаят купувачи, продавачи, наематели, наемодатели и брокери на недвижими имоти. Там те могат да рекламират своите нужди, услуги и имоти.

купувачи, имоти, направете, изгодна, сделка, realpro, агенцията, специализирaна, полза, купувачите