АГЕНЦИЯ НА КУПУВАЧА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

Другите за нас

Real Pro >> Другите за нас

Какво казват другите за нас:


Свързах се с Господин Йорданов след много допитвания до познати и приятели. Препоръчаха ми го с думите: "Това е брокерът. Той ще свърши работата."

Отначало бяхме объркани, не знаехме какво точно търсим, но господин Йорданов успя бързо и лесно да орентира мен и семейството ми при избора на апартамента.

Успяхме да изберем оптимално жилище спрямо средствата ни и бяхме орентирани за цената на един евентуален ремонт.

Господин Йорданов подходи с изключително търпение и много топло държание, без от това да пострада качеството на работата му. Добър човек и изключителен професионалист, бих го препоръчала на всекиго при бъдещи допитвания.

Петя Н.

 

 

 

Казвам се Георги Николов и сферата ми на дейност е далеч от тази на недвижимите имоти.

В началото на тази година ми се наложи да ползвам услугите на брокер. Затова се обърнах за съвет към моя дългогодишен приятел г-н Боби Йорданов, който беше достатъчно отзивчив да приеме присърце належащата задача и да се наеме да ми свърши работа.

Няма да навлизам в подробности в процеса на търсене на имот и самата сделка, но това, което ми направи впечатление е, че Боби подхожда отдалеч към нещата, с по-голям обзор и се опитва да предугади различни сценарии, които биха се случили. Инициативен е и не  се налага да го ръчкам постоянно за действие, дори обратното.

Изглежда дългогодишния му опит като брокер добре го ориентира и той адекватно и бързо реагира в различни ситуации. Много настоятелен е по време на преговорите с цел да договори най-добрата цена. Беше с мен от самото начало до самия край, до окончателното приключване на сделката.

Бих го препоръчал на всеки, може да му се доверите и няма да сгрешите.

Георги Николов

          


Просто ”Благодаря” не би било достатъчно за да изразя удоволетворението и спокойствието, което чувствам,  откакто поверих стопанисването на имота си на инж.Йорданов - ръководител на РеалПро, ведно с неговият партнъор - лъчезарната, мила и учтива Дани  Ангелова.

Агенция РеалПро не само следи(съблюдава) развитието на бизнеса като цяло, но и задоволява напълно нуждите на клиента, като го подпомага със съвети и предложения, които да са удобни за купувача.

Работя с агенция РеалПро от една година и се чувствам обгрижена и защтитена.

Бих препоръчала фирмата на всеки, който се нуждае от съвет, направление и честност, защото тук ще намерите вашият довереник.

Л.Стоянова

казват, другите, свързах, господин, йорданов, допитвания, познати, приятели, препоръчаха, думите, брокерът